Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентують Міжнародний літературний фестиваль INTERMEZZO

11вересня об 11:00 у Львові в Антикафе «CoMMuna» (вул. Галицька, 1, 2 поверх) в рамках 9-го Літературного фестивалю відбудеться презентація концепції Міжнародного літературного фестивалю INTERMEZZO. Повідомили організатори.

Проведення події заплановано на травень 2015 року в місті Вінниця. Фестивальприсвячений постаті видатного українського письменника та громадського діяча Михайла Коцюбинського (1864, Вінниця-1913) та 150-й річниці від дня його народження. Жанр оповідання чи “короткої історії” є ключовим поняттям фестивалю, що об’єднає не лише письменників та любителів літератури, але і молодих кінорежисерів та сценаристів. Головною метою першого фестивалю буде переосмислення останніх подій в Україні, починаючи з листопада 2013 року, засобами літератури та кіно.

На презентаціїкоманда організаторів фестивалю ГО «Культурний Формат» у складі Дмитра Стретовича, Ірини Вікирчак, Олександра Вешелені, Ольги Гончар розкажуть про основну ідею, концепцію, учасників, програму фестивалю, а також зроблять екскурс у літературно-культурну історію Вінниці.

Організаційний партнер фестивалю - Вінницька міська рада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ