Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Пустомитівському районі відкривають Центри забезпечення армії

Сьогодні, 28 серпня, в селі Ставчани Пустомитівського району громадою за підтримки депутата Львівської обласної ради члена фракції УДАР Богдана Дубневича було відкрито Центр забезпечення української армії. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

На зборах мешканці обговорили питання підтримки та забезпечення військових з Львівщини та з Ставчан, зокрема, які зараз воюють на сході України. Для того, щоб мешканці села мали можливість підтримати українську армію, було вирішено створити Центра забезпечення, куди люди мали б змогу приносити продукти, теплий одяг, предмети гігієни, а також – адресні посилки від родин та дитячі малюнки для солдат.

Присутній на зборах депутат облради Богдан Дубневич запевнив присутніх, що усе зібране за його сприяння регулярно буде відправлятись на Схід.

«Разом з волонтерами Народної Самооборони ми уже організували п’ять таких поїздок в зону АТО. Кожного разу ми привозимо туди продукти, воду, бронежилети, форму, тепловізори та інше спорядження.

Також, військовим на передовій потрібно знати, що їх рідні, друзі пам’ятають та піклуються про них. Для цього ми сформували так звану польову військову пошту. Суть її полягає в тому, що кожна родина може передати особисто своєму синові, чоловікові, братові особисті речі. Треба просто написати точно частину і підрозділ де чоловік служить. І ми також беремо на себе зобов’язання вчасно доставити посилки. Це також є дуже важливо – щоб хлопці не думали, що їх там кинули, про них забули», - наголосив Богдан Дубневич.

Центр забезпечення буде знаходитись у приміщені сільської ради.  Наступні центри будуть відкриті с. Лапаївка та с.Оброшино Пустомитівського району.
«Нам всім потрібно зрозуміти, що йде справжня війна. Якщо весь український народ не мобілізується зараз, то окупанти дійдуть і до Львова. Ми маємо створити справжній народний армійський тил. Для цього потрібні зусилля усіх. Без виключення. Мережа центрів забезпечення має діяти в кожному селі, посилки військовим мають відправлятись постійно. Я впевнений, що нам під силу це зробити!», - наголосив Богдан Дубневич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ