Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сили АТО утримують усі раніше звільнені населені пункти й готують контрнаступ, - РНБО

Українські військові утримують усі раніше звільнені від бойовиків населені пункти та планують йти в контрнаступ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко сьогодні на брифінгу в Києві.

«Зараз іде вогневе протистояння, і нам зараз важко отримати інформацію про те, хто де зараз знаходиться. Принаймні, ми знаємо точно, що всі населені пункти, які були під контролем українських військових сьогодні зранку, вони залишаються», - заявив він.

«Українськими військовими відпрацьовуються плани щодо контрнаступів та посилення тиску на тих, хто наступає. Більш детальної інформації щодо руху, маршрутів ми не подаємо», - додав Лисенко.

Як повідомляв УНІАН, протягом останньої доби відбулося різке загострення ситуації в Донецькій області, де, за даними РНБО України, російські військові захопили місто Новоазовськ і ряд населених пунктів Новоазовського, Старобешівського та Амвросіївського районів.

У зв’язку з цим сьогодні, 28 серпня, президент України скасував свій робочий візит до Турецької Республіки та повідомив про скликання засідання Ради національної безпеки і оборони для розробки плану подальших дій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ