Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хлопець і дівчина потрапили під колеса авто біля «Арени Львів»

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 24 серпня близько 19.30 години на проїзній частині вулиці Вернадського, поблизу стадіону «Арена Львів». Водій автомобіля Тойота скоїв наїзд на двох пішоходів – 23-річного чоловіка та 21-річну дівчину. Обидвоє мешканці Львова, повідомив офіційний сайт ГУ ВВСУ у Львівській обл.

За словами водія, він рухався з швидкістю близько 40 кілометрів на годину, коли побачив, як з-за запаркованого на узбіччі мікроавтобуса на проїзну частину швидко вийшла пара. Водій застосував екстрене гальмування, проте уникнути наїзду на пішоходів не зумів. У результаті наїзду пішохід - чоловік отримав травми ноги, а дівчина – забійну рану голови. Після огляду та наданої медичної допомоги, лікарі відпустили потерпілих додому.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. У водія та потерпілих були відібрані пояснення, опитані свідки, складені протокол та схема дорожньо-транспортної пригоди. Водій Тойоти був скерований на медогляд для встановлення наявності у організмі алкоголю або інших психотропних речовин. Згідно висновку лікаря, таких речовин у організмі водія Тойоти виявлено не було.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ