Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі прощалися з бійцем Юрієм Комаром

Учора, 28 серпня, у Дрогобичі приспущено Державні прапори України з чорними стрічками. Місто прощається з новітнім українським героєм Юрієм Комаром, який поліг у бою з російськими агресорами.


Домовину з тілом полеглого бійця зустріли на під'їзді до Дрогобича, відтак у супроводі Автомайдану його перевезли до військової частини, у якій служив патріот. Тут у військовому клубі однополчани попрощалися з вояком. Далі маршрут проліг на центральну площу міста, де відбулося багатолюдне скорботне віче і молитва за душу покійного.

Як зазначив у виступі о. Ігор Цмоканич, смерть – це погано, але гірше, ніж смерть, є життя, страчене намарно.

За словами священика, для тих, хто бореться за правду, хто вміє любити, віддає своє життя за своїх братів, - для тих смерті нема – є початок нового життя – життя в Бозі.

Ігор Цмоканич зауважив, що кров героїв не на руках ворогів, а на руках байдужих. Дуже важливо не потоптати цю кров, щоб ця смерть не була марною. "А коли приходить біль, відчай – подивіться на хрест. Таке вже було, знаємо чим воно закінчилося - Воскресінням", - наголосив духівник.

"Убієнний Юрій повертається до небесної домівки, - каже проповідник. – Там він буде молитися за свою родину, за Україну".

Відтак багатолюдна процесія вирушила вулицями міста до будинку на вул. М.Грушевського, де народився і зростав герой. 

Поховали Юрія Комара сьогодні, 29 серпня, у с.Раневичі Дрогобицького району, де залишилась його дружина і маленька донечка.

Дрогобич Інфо



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ