Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перед 1 вересня у Львові помили пам’ятник Франкові

Сьогодні, 29 серпня, з ініціативи Львівського національного університету імені Івана Франка було проведено екологічну акцію з упорядкування території, зокрема площі перед пам’ятником Іванові Франку, повідомив прес-центр ЛНУ.

За власний кошт чищення пам’ятника провела компанія «Керхер-центр Львів», яка є офіційним представником німецької компанії «Kärcher». За допомогою ефективної професійної техніки власного виробництва і з мінімальним використанням хімічних речовин упродовж дня було очищено постамент і територію довкола пам’ятника.

Загалом благочинна акція коштувала компанії близько семи тисяч гривень. У компанії запевняють, що завжди раді надати підтримку акціям, спрямованим на покращання благоустрою міста. «Напередодні світлого і чистого дня, коли молоді люди йдуть вчитися із чистими думками та помислами, передусім потрібно дбати про духовну чистоту, але також і про чистоту довколишнього простору», - розповіла про мету акції керівник «Керхер-центр Львів» Юлія Дубенська.

За її словами, компанія спрямовує багато зусиль на те, щоб покращити благоустрій нашої держави. Зокрема з цією метою раніше компанія двічі проводила чищення пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові, Потьомкінських сходів в Одесі, Уманського парку. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ