Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Громадський рух «Сила людей» створює партію та йде на вибори

1/2
Програма нової політичної сили була визначена шляхом консультацій з експертами та демократичного голосування усіх членів новоствореної партії. Свою програму вони представили на власному сайті. Себе називають першою в Україні партією, що створена чесно та прозоро.


«Основне питання для українців є безпека. Другим блоком нашої програми є розвиток економіки. Також ми ставимо на меті побороти корупцію. Загальним блоком нашої програми є соціальна сфера, що включає у себе реформування освіти та медицин», - розповіла Оксана Жолнович.

Особливістю партії «Сила людей» вони називають відкритість та увагу до думок нових членів. Кожен, хто проявить бажання вступити у партію, зможе взяти участь у формуванні політичної програми, з котрою партія піде на вибори та працюватиме в парламенті в разі входження до його складу.

Усі засідання новостворена партія проводить в режимі онлайн. На думку її членів, це дозволить уникнути кулуарних домовленостей. «Ми обговорюємо на засіданнях лише ті питання, що внесенні в порядок денний, аби не було питань, котрі проштовхуються за домовленістю», - зазначила Оксана Жолнович.

Фінансуватиметься партія шляхом членських внесків у розмірі одного відсотку від зарплатні. Для фінансування передвиборчої кампанії «Сила людей» планує створити фонд для збору коштів. Свій внесок зможе зробити кожен бажаючий.

До участі в партії вони запрошують громадські організації та активних громадян, що бажають змінити країну на краще. Формування списку партії «Сила людей» проводитиме шляхом голосування. «Ми позиціонуємо себе як багатолідерна партія», - додала Оксана Куманська-Нор.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ