Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Батько 32 дітей з синами захищає Маріуполь від російської армії. Фото

У Маріуполі місцеві жителі продовжують зміцнювати оборону міста, щоб захистити його від російської армії. Один з місцевих жителів - батько 32 дітей (29 прийомних) Геннадій Мохненко - разом з синами допомагає будувати оборонні споруди.

"Риємо окопи разом з синами під Маріуполем. Хто-небудь розбудіть мене і давайте разом посміємося з цього ідіотського сну. Я, росіянин, разом зі своїми прийомними синами рию окопи під Маріуполем, готуючись до відбиття атаки російських танків (вони всього лише в 20 км звідси) ... Боже, як же хочеться прокинутися і посміятися від душі над цим нічним кошмаром. Але, на жаль ", - пише він. 



Нагадаємо, російська армія вторглася в Україну з Росії і зайняла місто Новоазовськ недалеко від Маріуполя. Численна техніка російської армії спільно з регулярною армією і терористами з ДНР провела захоплення кількох сіл і містечок на південному українсько-російському кордоні. Зараз в Маріуполі готуються до вторгнення російської армії - риють окопи, створюють опорні пункти і готуються до оборони.








ЛІГАБізнесІнформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ