Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Філатов розповів подробиці про порятунок сотника Майдану Парасюка

Командирові роти батальйону "Дніпро" Нацгвардії Володимиру Парасюку, який став відомим всій Україні своїм безкомпромісним закликом на Майдані, дивом удалося вирватися з полону, куди він потрапив після поранення уламком в голову і контузії під час прориву з Іловайська.

Про подробиці порятунку героя-майданівца| розповів у Фейсбук заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов.

"Ще одна історія цієї війни. Вову Парасюка - героя Майдану і символ Опору поранило в голову уламком і контузило. Його взяли в полон російські кадрові військові. Передали чеченам. Ті намагалися принижувати. Зривали православний хрест. Вова не дав це зробити. Сказав, що мати подарувала.

Потім чечени повернули його російським десантникам. Ті вивезли його до Росії! Там його допитували грушники|. І так і не зрозуміли, хто він!

Вова перехитрив їх!

Потім Вову повернули назад до України і передали денерівцям|. Ті теж не зрозуміли, хто їм попався, і віддали його нашим.

Вова зараз спить. У нього все добре.

...А я вже бачу той день, коли з росіян Росії кадирівці| почнуть знову зривати хрести...

Хоча хреста на них, схоже, давно вже немає...", - такий повний запис на сторінці в соцмереж|.

Нагадаємо, Укрінформ повідомляв, що сестра Парасюка Ірина на його сторінці у соцмережі розповіла, що її брат пробув у полоні два дні. "Говорив, що неодноразово прощався з життям, тому що днрівці знали, що він в Іловайську і шукали його. Це диво, що його просто не впізнали", - ділиться Ірина.

Вона дорогою до Дніпропетровська гаряче подякувала всім українцям, хто підтримував її в скрутні хвилини тривожної безвісності за долю брата і молився за його порятунок.

ukrinform.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ