Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі списку на обмеження електричної енергії виключили підприємства, які працюють на потреби АТО

Питання розробки та впровадження графіків обмеження електричної енергії і потужності та графіків аварійного вимкнення споживачів на 2014-2015 роки обговорили під час наради у Львівській облдержадміністрації. Повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Нарада відбувалася за участю керівництва «Львівобленерго», директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК облдержадміністрації Олега Лазара, заступника директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК облдержадміністрації Земомислава Новікевича, директора департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрія Ільківа, директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації Микола Довба.

Володимир Харчук наголосив, що необхідно підготувати список підприємств, які здійснюють діяльність на території області та залучаються до виконання оборонного (мобілізаційного) завдання та направити до ПАТ «Львівобленерго» для врахування при складанні графіків коригування графіків обмеження електричної енергії і потужності, графіків аварійного вимкнення споживачів на 2014-2015 роки.

«Ми не дозволимо «Львівобленерго» встановити ліміти, які фактично зупинять наші підприємства, – сказав Володимир Харчук. – Проаналізувавши перелік підприємств, які включені до графіків обмеження електричної енергії, було прийнято рішення виключити ті, які безпосередньо працюють на потреби АТО».

Заступник голови ЛОДА дав доручення врахувати пропозиції облдержадміністрації при коригуванні графіків обмеження електричної енергії і потужності, графіків аварійного вимкнення споживачів на 2014-2015 роки та надати в облдержадміністрацію для погодження.

Нагадаємо, ПАТ “Львівобленерго” склало графіки обмеження обсягів споживання електричної потужності Львівщини, які передало на погодження у Львівську облдержадміністрацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ