Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Продовжуються обстріли території України з Росії

Протягом минулої доби обстановка на державному кордоні України в межах Луганської та Донецької областей, а також в Азовському морі була вкрай напруженою. Повідомили в Держприкордонслужбі.

О 15.10 31 серпня здійснено обстріл з артилерійських установок катерної тактичної групи Маріупольського загону морської охорони у складі катерів «Гриф» та «Калкан», які були в 3 милях від берега в районі населеного пункту Безіменне.

У результаті обстрілу на катері «Гриф» виникла пожежа, після чого він затонув. На порятунок екіпажу прибули інші катера Морської охорони, завдяки чому було врятовано 8 моряків, з яких 7 було з пораненнями та опіками. Пошуки ще 2 прикордонників продовжується. Обставини події розслідуються.

О 12.40 та 13.10 31 серпня прикордонний наряд спостерігав здійснення 4-х залпів навпроти ділянки відділу «Красна Талівка» Луганського загону. О 17.20 було ще зафіксовано пуск 4-х ракет з району російського населеного пункту Нижнємитякин.

На ділянці відділу прикордонної служби «Червоний Чабан» (Херсонська область) зафіксовано політ російського БПЛА, який проводив розвідполіт з тимчасово окупованої території Криму на напрямку н.п. Карлівка (АРК) – Макарівка (Херсонська обл.).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ