Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сімферополі росіяни споганили будівлю Меджлісу

Центральний офіс Меджлісу кримськотатарського знову в черговий раз зазнав акту вандалізму - цієї ночі невідомий написав на будівлі фарбою чорного кольору нецензурні висловлювання і нецензурне зображення.

Як зазначив керівник секретаріату Меджлісу кримськотатарського народу Дилявер Акієв, напис з'явився сьогодні вночі і був виявлений ​​вахтером, повідомили Еспресо.TV в прес-службі Меджлісу.

На камері відеоспостереження видно, як пізно вночі невідомий чоловік у масці штовхнув ногою двері і втік. Після цього вахтер вийшов і виявив ці написи, - каже Дилявер Акієв.

Керівник Секретаріату сказав, що запис з камери відеоспостереження обробляється, а на місці події з ранку працювали співробітники "поліції" і Федеральної служби безпеки.

Слід зазначити, що це не перший такий акт вандалізму по відношенню до будівлі представницького органу кримських татар. У лютому цього року будівлю закидали фарбою жовтого кольору, а в кінці квітня представники т. зв. самооборони зняли український прапор з фасаду будівлі і замість нього вивісили "кримський".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ