Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У військкоматах Львівщини набирають добровольців до Білоцерківської механізованої бригади

На сьогоднішній день у військкоматах Львівщини здійснюється набір добровольців для проходження військової служби у механізованих та танкових підрозділах Білоцерківської окремої механізованої бригади. На цьому етапі найбільш потрібними є військовозобов’язані з такими військово-обліковими спеціальностями: командири відділень, навідники-оператори БМП-2, командири гармат, навідники, механіки-водії тощо. Про це повідомив відділ по роботі з громадськістю Львівського ОВК.

"Увага! Сьогодні над нашою державою нависла серйозна загроза територіальної цілісності та суверенності. Тому країна вкрай потребує добровольців, які вірять у світле майбутнє України та готові стати на захист її кордонів.

Всім, хто бажає зі зброєю в руках захищати державний кордон незалежної України, потрібно звернутися до районних військових комісаріатів у Львівській області за місцем реєстрації або за місцем перебування на військовому обліку.

Захист Батьківщини є конституційним обов’язком кожного громадянина України.

Основні вимоги до добровольців – задовільний стан здоров’я, вік до 60 років та бажання обороняти Україну", - зазначено у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ