Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Першачки Львівщини отримали корисні подарунки від ГО «ЗАСТУП»

День знань на Галичині пройшов пізнавально та із великою кількістю подарунків. Представники Громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «ЗАСТУП» (За Соціальну Трудову Українську Перспективу) привітали школярів Львівщини із початком нового навчального року. А першачки області отримали такі необхідні у навчанні подарунки – ручки, кольорові олівці, набори закладок, альбом для малювання, розклад уроків і настільний календар-рамку. Повідомили ініціатори.

«Діти – наше майбутнє, - зазначив керівник місцевого осередку ГО «ЗАСТУП» Валерій Губерський. – А сьогодні кожен маленький українець – це наше майбутнє, те, заради кого ми живемо і те, заради кого ми виборюємо, у важкий дляБатьківщини час, світле та мирне майбутнє нашої нації».

За словами Валерія Губерського, з нагоди свята Дня знань, 6700 учнів-першачків на Львівщині отримали цінні подарунки. Малеча по-справжньому раділа святу, хоча й попереду у дітей дуже відповідальний період у їх житті.

«Із року в рік питання підготовки школярів до навчання – витривалий і дорого вартісний процес. А цього річ ціни узагалі побили усі рекорди. Тому вкрай важливо, що ГО «ЗАСТУП» у важкий економічний час піклується про тих, хто йде перший раз у перший клас. Така увага важлива усім», - зазначила львів’янка Ірина Гаврилів, мати трьох учнів, серед яких є й першокласник.

Акція допомоги школярам-початківцям пройшла не лише у Львівській області. 100 000 першокласників з усієї України одержали подарункові набори. Керівник «ЗАСТУПу» Ірина Синявська переконана, що незважаючи на складні часи, які сьогодні переживає наша держава, українські школярі повинні навчатися і мати для цього всі необхідні речі.

«На жаль, сьогодні не в усіх регіонах країни перше вересня проходить із піснями, усмішками на обличчях та яскравими емоціями. Над донбаськими школами і далі свистять кулі, не вщухають артилерійські обстріли. Я хочу побажати всім українським учням, вчителям і батькам мирного неба, терпіння та добробуту. Наші діти — це наше майбутнє! Кожний їхній успіх — це успіх держави і крок до її світлого майбутнього. Успіху вам, дорогі наші школярі! Ми впевнені, що ці подарунки стануть вам у пригоді та принесуть лише добрий настрій і високі оцінки в щоденниках!», — підсумувала керівник ГО «Всеукраїнське об’єднання «ЗАСТУП» Ірина Синявська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ