Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На посаді начальника Держсільгоспінспекції Львівської області поновленно Іващука Івана

Сьогодні, 1 вересня, начальник Департаменту контролю якості сільськогосподарської продукції та насіння Державної інспекції сільського господарства України представив трудовому колективу поновленого начальника Держсільгоспінспекції Львівської області Іващука Івана Йосиповича.

Юрій Богданович зачитав наказ Голови Держсільгоспінспекції України Поєдинка М.С. «Про поновлення на роботі Іващука І. Й.», яким на виконання постанови Львівського окружного суду зобов’язано поновити Іващука Івана Йосиповича на посаді начальника інспекції.

Разом із тим, було проаналізовано перспективи діяльності інспекції та форми її існування в майбутньому у системі державних органів України.

До проведення наради долучився і заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Верещинський Роман Андрійович: «Нема нічого гіршого, як жити у час змін, - зазначив Роман Андрійович, - тому, сьогодні передовими факторами, якими мають керуватись держслужбовці у своїй діяльності, є закон, мораль та совість».

Іван Йосипович Іващук має великий досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, зокрема в Держсільгоспінспекції Львівської області. Сам Іван Йосипович зазначив, що у такій скрутній ситуації, що склалася зараз, коли держава знаходиться у стані війни, ми, представники інспекції, можемо допомогти лише шляхом дотримання законів, представлення інтересів товаровиробників, тощо, задля економічного блага України.

Зазначимо, що попереднього начальника інспекції Івасіва Андрія Романовича переведено на посаду першого заступника начальника Держсільгоспінспекції в Львівській області, відповідно до наказу Голови Державної інспекції сільського господарства України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ