Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

1,2 млн грн "Галсільсілу" передадуть армії

Понад 1 млн грн, передбачених цьогоріч в обласному бюджеті на Програму розвитку комунального лісового господарства Львівщини на 2012 - 2015 роки, депутати пропонуватимуть скерувати на потреби Збройних Сил України. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Таке рішення ухвалили депутати сьогодні, 1 вересня, на засіданні постійної комісії з питань розвитку села та агропромислового комплексу Львівської обласної ради, розглянувши звернення Обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства „Галсільліс".

За підсумками розгляду у профільній комісії підготовлений відповідний проект рішення сесії обласної ради, який винесуть на затвердження найближчої сесії обласної ради.

Згідно із проектом рішення, кошти із загального фонду обласного бюджету в розмірі 1,2 млн грн за рахунок зменшення видатків, передбачених ОСК ЛГП „Галсільліс" на фінансування Програми розвитку комунального лісового господарства Львівщини, пропонуватимуть перерахувати на придбання засобів захисту для військовослужбовців 24-ої механізованої бригади, а також продуктів харчування тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ