Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кадрові зміни у правлінні «Кредобанку»

З 1 вересня 2014 року відбулися зміни у складі правління ПАТ «Кредобанк». Марцін Куксіновіч склав повноваження першого заступника голови правління банку, відповідального за вертикаль продажу, та продовжить роботу в рамках групи PKOBankPolskiв Польщі. Новим першим заступником голови правління призначено Ґжеґожа Шатковскі, що до останнього часу працював заступником голови правління та відповідав за вертикаль фінансів, ІТ та операцій. Повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанк».

Марцін Куксіновіч працював у складі правління ПАТ «Кредобанк» з січня 2011 року, а на посаді першого заступника голови правління – з липня 2011 року.

З 1 вересня на посаді заступника голови правління ПАТ «Кредобанк», що відповідатиме за вертикаль продажу, розпочинає свою роботу Даміан Раґан. До цього часу Даміан Раґан працював виконавчим директором напрямку роздрібного бізнесу (індивідуальні клієнти та малі й середні підприємства) NordeabankPolskaS.A., що у 2013 році увійшов до складу групи капіталу PKOBankPolski. Даміан Раґан закінчив Головну комерційну школу у Варшаві за спеціальністю «банківська справа» у 1993 році та Школу банківської справи університету Колорадо (США) у 1999 році, а в 2008 році отримав диплом магістра ділового адміністрування (ExecutiveMBA) Варшавської Політехніки та Лондонської школи економіки. Пройшов шлях від директора філії до директора регіону в банку PekaoS.A. (Польща), був директором макрорегіону роздрібного бізнесу та директором вертикалі дистрибуції банку BPHS.A. (Польща).

«Правління та колектив «Кредобанку» високо оцінюють внесок, який зробив Марцін Куксіновіч у розвиток банку. За три з половиною роки Марцінові вдалося змінити підходи до управління продажем у Банку та істотно посилити його конкурентоздатність на ринку банківських послуг, що призвело до істотного покращення всіх показників Банку, – говорить Голова Правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Вірю, що значний міжнародний управлінський досвід Даміана Раґана, що приєднався до управлінської команди Банку, допоможе «Кредобанку» і далі посилювати свої позиції на банківському ринку України».

Довідка.

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України танайбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з трьох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У 2013 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією тижневика «Контракти», а також до топ-20 найнадійніших банків України в рейтингу журналу «Кореспондент» та до першої двадцятки «найелектронніших» банків України за версією «Інвестгазети». У червні «Кредобанк» посів четверте місце у рейтингу надійності депозитів українських банків від агентства «Стандарт-рейтинг», яке раніше підтвердило «Кредобанку» найвищий рейтинг депозитів – ua.1 за шкалою агентства, оновило короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 та підтвердило кредитний рейтинг банку за національною шкалою на рівні uaAA.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ