Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У нас є більш ніж достатньо сил, щоб зупинити Путіна – Гриценко

Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко переконаний, що Україна має більш ніж достатньо сил та засобів, щоб зупинити російську воєнну агресію. Про це він сказав в ефірі «Свободи слова» на телеканалі ICTV. Повідомила прес-служба партії.

Політик нагадав, що пряма воєнна агресія Росії проти України розпочалася не зараз, а пів року тому, наприкінці лютого. «Вона закінчилася тим, що забрали Крим. Вже тоді абсолютно неприховано на нашій території сідали російські вертольоти, а російські десантні кораблі привозили зброю. Просто дехто не хотів цього бачити, тому заплющував очі і як страус ховав голову в пісок», - зазначив він.

«Україна має більш ніж достатньо сил, щоб зупинити путінські війська. У нас тільки у формі зараз у силових структурах понад 450 тисяч людей. А ще скільки призвали!», - зазначив він.

За словами Гриценка, для успішності дій українських військових потрібно забезпечити їх належну організацію і координацію. Він вкотре наголосив, що для цього має бути введений воєнний стан, а керівництво операцією здійснювати безпосередньо Президент через Ставку Верховного Головнокомандувача. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ