Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нацгвардійці героїчно відбили три атаки окупантів

Бійці Національної гвардії відбили три атаки бойовиків за останню добу, ворог поніс серйозні втрати, з українського боку – 1 загиблий і 9 поранених. Про це заявляє прес-служба Нацгвардії 2 вересня.

"Вчора протягом ночі у районі населених пунктів Роздольноє, Василівка та Староласпа точилися жорсткі бої сил Національної гвардії України із підрозділами збройних сил РФ та терористів. По силах першої бригади оперативного призначення Національної гвардії України було відкрито вогонь із ворожої артилерії та систем залпового вогню "Град", - зазначається у повідомленні.

"Українськими військовослужбовцями було героїчно відбито три атаки противника", - заявляє Нацгвардія.

"В ході бою дев`ятеро військовослужбовців Національної гвардії України були поранені, одного військовослужбовця – вбито", - інформують там.

У Нацгвардії заявляють, що "атака військових РФ та терористів розпочалась у районі селища Роздольне поблизу мосту через річку Кальміус".

"До блокпосту під`їхали чотири вантажівки із білими прапорами та надписами "Діти", із вантажівок вискочили озброєні люди, які відкрили вогонь по українських військових", - йдеться в повідомленні.

"Розпочався масштабний запеклий бій. В результаті злагодженої та професійної протидії нападникам силам Національної гвардії України вдалося відбити атаку противника, який відступив від позицій українських військовослужбовців", - заявляють у відомстві.

"Нападники мають серйозні втрати живої сили та техніки. В результаті бою чотири вантажівки терористів були знешкоджені", - додають там.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ