Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрах зайнятості Львівщині – Тиждень бізнес-просвіти

Першого тижня вересня, напередодні Дня підприємця, у центрах зайнятості Львівщини за участю представників органів місцевої влади, асоціацій підприємців, колишніх безробітних, котрі скористалися всебічною підтримкою служби зайнятості й реалізовують свій потенціал у сфері бізнесу, відбудуться круглі столи, тренінги, семінари, презентації, майстер-класи, консультації представників державних і неурядових установ, діяльність яких дотична до розвитку дрібного та великого бізнесу. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського обласного центру зайнятості.

Мета ділових зустрічей – ознайомити населення з реальними можливостями відкрити власну справу за сприяння служби зайнятості шляхом отримання одноразової виплати допомоги з безробіття, поінформувати представників бізнес-спільноти про передбачені чинним законодавством про зайнятість населення послуги та преференції для працедавців. А ще – обговорити з соціальними партнерами низку проблем, які доводиться долати тим, хто самотужки господарює, забезпечуючи роботою себе та інших, й окреслити шляхи їхнього розв’язання. Працедавцям, котрі активно сприяють реалізації державної політики зайнятості, ведуть соціально відповідальний бізнес і створюють нові місця праці, будуть вручені почесні грамоти та інші винагороди.

У рамках проведення Тижня бізнес-просвіти у Львівському міському центрі зайнятості будуть організовані різні зустрічі, які зацікавлять не тільки пошуковців місця роботи, а й підприємців-початківців і представників підприємств, установ та організацій. Зокрема, у Львівському Будинку праці (м. Львів, вул. кн. Ольги, 122) відбудуться:

2 вересня 2014 року

11.00-12.00 – семінар «Як розпочати власний бізнес» для осіб, котрі мають намір започаткувати власну справу  (2-й поверх, зала для семінарів).

12.15-13.00 – майстер-клас Ірини Канді щодоуспішного ведення екскурсійної діяльності(2-й поверх, зала для семінарів).

14.00-17.00 – консультації з питань реєстрації юридичних і фізичних осіб-підприємців представника служби Державного реєстратора (1-й поверх, сектор самостійного пошуку роботи).

14.00-17.00 – консультації представників Державної податкової інспекції у Франківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області (1-й поверх, сектор самостійного пошуку роботи).

10.00-17.00 – консультації фахівців Львівського міського ЦЗ з аспектів отримання одноразової виплати допомоги з безробіття для започаткування власної справи (1-й поверх, сектор самостійного пошуку роботи).

3 вересня 2014 року

10.00-13.00 – презентація діяльності Фонду Горста Рогуша (Німеччина), тренінг-семінар «Успіх підприємця є параметром, який можна спланувати» за участю соціальних партнерів і молодих підприємців-початківців (1 поверх, тренінг-клуб).

11.00-12.00 – семінар «Від бізнес ідеї – до власної справи» для осіб, котрі мають намір започаткувати власну справу (2-й поверх, зала для семінарів).

12.30-13.15 – майстер-клас Віри Попович «Вирощування та реалізація декоративних рослин »(2-й поверх, зала для семінарів).

14.00-17.00 – консультації представника Пенсійного фонду України щодо розмірів і термінів сплати страхових внесків (1-й поверх, сектор самостійного пошуку роботи).

10.00-17.00 – консультації фахівців Львівського міського ЦЗ з питань отримання одноразової виплати допомоги з безробіття для започаткування власної справи (1-й поверх, сектор самостійного пошуку роботи).

4 вересня 2014 року

10.00-11.00 – семінар «Як розпочати власний бізнес» для осіб, котрі мають намір започаткувати власну справу (1-й поверх, інформаційний центр).

11.00-12.00 – семінар «Від бізнес ідеї – до власної справи» для осіб, котрі мають намір започаткувати власну справу (1-й поверх, інформаційний центр).

10.00-16.30 – консультації фахівців Львівського міського ЦЗ з питань отримання безробітним одноразової виплати допомоги з безробіття для започаткування власної справи (1-й поверх, сектор самостійного пошуку роботи).

5 вересня 2014 року

10.00-11.00 – майстер-клас Мирослави Мадей «Організація роботи веломагазину для здійснення роздрібної торгівлі дитячою літературою» (2-й поверх, зала для семінарів).

11.00-13.30 тренінг-семінар «Успіх – це те, що слідує» для осіб, котрі мають намір започаткувати власну справу, а також молодих підприємців-початківців (модератор – представник Фонду Горста Рогуша) (2-й поверх, зала для семінарів).

13.30-14.30 – майстер-клас Северина Хобзея «Відкриття та організація роботи азіатського ресторану»(2-й поверх, зала для семінарів).

14.30-16.00 консультації представника Територіальної державної інспекції з питань праці у Львівській області щодо додержання та правильного застосування законів про працю на підприємствах (1-й поверх, сектор самостійного пошуку роботи).

10.00-16.30 – консультації фахівців Львівського міського ЦЗ з питань отримання одноразової виплати допомоги з безробіття для започаткування власної справи (1-й поверх, сектор самостійного пошуку роботи).

З програмою заходів, які відбудуться в інших міськ(рай)центрах зайнятості 2-5 вересня 2014 року, можна ознайомитися на веб-сторінці Львівського ОЦЗ (www.dcz.gov.ua/lviv).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ