Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Росії арештували майно Коломойського

Суд у Росії на клопотання слідства заарештував майно українського бізнесмена, голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського. Про це інформує російське агентство «Інтерфакс» із посиланням на представника Слідчого комітету Росії Володимира Маркіна.

За його словами, зокрема заарештовано офісну будівлю у Москві. Цей обʼєкт, пояснив Маркін, належить ЗАТ «Еліт-холдинг», співзасновником якого є Коломойський.

«На підставі отриманих рішень суду у зазначеній будівлі проведено обшук, під час якого виявлено й вилучено документи, важливі для кримінальної справи. Крім того, на підставі постанови суду за клопотанням слідства на цей обʼєкт нерухомості накладено арешт зі встановленням заборон ЗАТ «Еліт-Холдинг» на виконання щодо нього відповідних розпоряджень», – повідомив представник російського Слідчого комітету.

За словами Маркіна, майно арештували «з метою припинення фінансування терористичної діяльності й інших злочинних дій щодо мирного населення південного сходу України».

Басманний суд Москви раніше санкціонував заочний арешт Ігоря Коломойського. Йому інкримінують відразу кілька злочинів, зокрема застосування заборонених засобів і методів ведення війни, а також викрадення людей. У Коломойського ці обвинувачення називають політично мотивованими.

Повідомлення про арешт майна у Росії Ігор Коломойський поки не коментував.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ