Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Протягом доби прикордонники тричі дали відсіч російським терористам

Обстановка на кордоні в межах Донецької та Луганської областей залишається напруженою. Державна прикордонна служба організовує охорону та контролює узбережжя Азовського моря, а також ділянку кордону від Новоазовська до Побєди по другому рубежу. Прикордонними підрозділами виставляються наряди, здійснюються рейди та патрулювання. Про це повідомила Держприкордонслужба України.

Протягом доби відбулося 3 бойових зіткнення прикордонників з незаконними збройними формуваннями.

О 19.30 1 вересня прикордонний наряд в районі н.п. Безіменне Новоазовського району Донецької області вступив в бойове зіткнення з групою терористів, які були підсилені БМП під прапором так званої ДНР. В результаті бойовики змушені були відступити.

О 21.00  1 вересня ще один прикордонний наряд, що рухався на автомобілі «УАЗ», в районі н.п. Саханка (поблизу Маріуполя) вступив в бойове зіткнення із загоном бойовиків. Прикордонники викликали підкріплення та до його приходу стримували натиск противника. Внаслідок бою 1 прикордонник загинув та 3 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

О 21.35 1 вересня група прикордонників, що здійснювала патрулювання на автомобілях в бік державного кордону, в районі н.п. Роза Люксембург вступила в бойове зіткнення з сепаратистами. Жертв немає. 

Для матеріального забезпечення незаконних збройних формувань та угруповання ЗС РФ, яке діє на території України, російська сторона використовує автомобілі так званого «гуманітарного конвою».

Учора вночі з РФ через Дібровку на Дмитрівку (Донецька область) пройшло 4 вантажівки білого кольору, які за годину повернулись назад. Це вже не перший випадок, коли вантажівки білого кольору незаконно перетинають кордон у супроводі позашляховиків з охороною.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ