Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Готель "Жорж" відремонтує 110 метрів дороги, аби на ділянці 20 метрів облаштувати паркомісця

1/3
2 вересня керівництво готелю "Жорж" провело прес-конференцію, аби спростувати неправдиву інформацію, котру поширили деякі ЗМІ. За їх словами готель не приватизовує дорогу, як це йшлось в новинах за 29 серпня, а інвестує півмільйона гривень в ремонт дороги та тротуару.

Як пояснив генеральний директор готелю "Жорж", Олег Магулка, ремонт проїжджої частини проспекту Шевченка розпочався минулого тижня. Ремонт виконується на замовлення готелю, який його й фінансує. Тут планують облаштувати десять паркомісць для клієнтів. Одразу після початку ремонту низка ЗМІ опублікувала неправдиву інформацію про те, що готель "Жорж" приватизував ділянку дороги

"Ще з грудня цього року ми зібрали повний пакет документів для можливості розміщення паркомісць на цій ділянці дороги. Наступний етап – це ремонт проїжджої частини вулиці і облаштування паркінгу. А вже опісля, згідно з процедурою, питання виноситься на сесію Львівської міської ради", - розповів Олег Магулка.

Він також зазначив, що після закінчення ремонту депутати своєю ухвалою на сесії міської ради можуть закріпити паркомісця за готелем. Лише тоді буде укладений відповідний договір, згідно з котрим готель сплачуватиме місту оренду плату.

Для проведення ремонту вулиці готель "Жорж" інвестує 240 тисяч. гривень. Окрім того, буде проведено ремонт тротуару довкола готелю. "Ремонт хідника, а це 400 квадратних метрів, буде коштувати іще 200 тисяч гривень. Львівська міська рада сама визначає, який тип та розмір бруківки можна використовувати під час ремонту", - додав Олег Магулка.


Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ