Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

О.Туісов: Потрібні чіткі правила проведення виборів в умовах війни

Член політради Партії розвитку України Олександр Туісов взяв участь у прес-конференції "Вибори в умовах війни: особливості, загрози, прогнози" за участю політологів та експертів виборчого процесу. Зокрема, під час зустрічі, учасники обговорили важливі питання формування дільничих виборчих комісій, а також участь нових політичних сил у парламентських перегонах. Повідомила прес-служба партії.

«Сьогодні у нас чомусь прийнято ставити ярлики та шукати ворогів серед політиків, які раніше вже були при владі. Однак в умовах війни така поведінка «розділення» є неприпустимою, адже веде знову до розколу нації на «своїх» та «чужих». Зараз вкрай важливо думати не про те, у якій політичній силі був той чи інший політик, апро те, що він у конкретний час зробив для України: як допомагає армії та мирним людям, що залишилися без даху над головою». Таку думку під час дискусії висловив член Партії розвитку України Олександр Туісов.

За словами політика, сьогодні Україні необхідна «Коаліція миру». Адже в умовах війни виборча кампанія набуває ще більш серйозних та руйнівних масштабів.

«Держава має дбати про людей. Немає нічого ціннішого за людське життя. І треба усі про це пам’ятати. В Україні щодня хоронять десятки людей. І кінця краю цьому горю не видно. Неможливо без сліз дивитися і на дітей, які страждають від подій в державі. Учора розпочався новий навчальний рік, але дуже багато українських школярів так і не сіли за парити. Це серйозна прогалина для влади, адже їх батьки теж не знають, що буде завтра, коли це жахіття завершиться», - зазначив О.Туісов.

Наостанок, представник Партії розвитку України розкритикував експертів виборчого законодавства. Адже механізму, який би давав чіткі правили гри у цій виборчій кампанії, ніхто не оприлюднив. А отже питання, що потребують нагального вирішення, залишаються відкритими.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ