Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Російські військові шпиталі в Ростові та Санкт-Петербурзі більше не приймають поранених. Нема місць, -Тимчук

Наші війська переконуються: російські підрозділи незрівняно більше боєздатні, аніж терористичні угрупування, але й проти них все ж таки можна (і потрібно) воювати. Якщо ми, на превеликий жаль, відступаємо та зазнаємо втрат, це зовсім не означає, що ворог невразливий. За кожен крок українською землею окупанти платять своєю кров'ю. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

"Російський військовий госпіталь у Ростові вже не приймає поранених, бо забитий по вінця (при тому, що давно не працює з «ватою», а лише з кадровими військовослужбовцями РФ). Своїх поранених росіяни везуть до Пітера, але й там вже «місць немає». Кожен комплект відірваних ручок-ніжок агресорів – це черговий крок до прозріння недоумкуватого російського суспільства.

Також ми отримуємо дані про те, що російське командування ставить задачі місцевим владам на окупованих територіях Донбасу надавати ділянки землі під захоронення знищених російських вояк. Путін боїться везти всі трупи назад в Росію, надто ж їх багато – і так в РФ резонанс з «дочасно дембельнувшимися» російськими солдатиками набирає обертів. Що ж, достойна доля окупанта – бути закопаним у безіменній могилі, як собака, ще й на чужині.

Пане Путін, забирайте, будь ласка, своє м'ясо назад. Не слід паскудити ним нашу землю", - написав Дмитро Тимчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ