Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові продемонстрували сучасне пожежно-рятувальне спорядження

13 вересня у межах урочистих заходів із нагоди складання Присяги першокурсниками Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбулася демонстрація сучасної пожежно-рятувальної техніки та спорядження, яке використовують під час роботи пожежно-рятувальні підрозділи навчального закладу та ГУ ДСНС України у Львівській області. Про це повідомила прес-служба вишу.

Представник навчального закладку ДСНС Антон Крук розповів, що за останні роки Львівський державний університет безпеки життєдіяльності значно поглибив європейський вектор співпраці України в галузі безпеки людини. Реалізовано багато масштабних міжнародних проектів та налагоджено співпрацю з більшістю країн Західної та Східної Європи.

«Міжнародна співпраця передбачає інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини, адаптацію українських фахівців до спільної роботи з міжнародними системами безпеки, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій, особливо тих, які мають транскордонний характер. Завдяки співпраці нам вдалося отримати сучасне пожежно-рятувальне обладнання для підготовки висококваліфікованих фахівців», - зазначив А.Крук.

Також курсанти та офіцери продемонстрували елементи бойової роботи рятувальників. Зокрема, гості змогли ознайомитись із роботою сучасного мобільного тренувального комплексу для підготовки пожежних Mobil Trainer ML 2000, аналогів якому в Україні немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ