Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні на Львівщині почнуться українсько-американські військові навчання Rapid Trident 2014

На Львівщині з 15 по 26 вересня на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного (Яворівський військовий полігон) проходитимуть спільні українсько-американські військові навчання «Rapid Trident 2014», в яких візьмуть участь близько 1,2 тис. військовослужбовців із 15 країн світу.

Як повідомили УНІАН у прес-групі українсько-американських тактичних навчань „Rapid Trident 2014”, під час навчань територією Центру рухатимуться військові колони, тому деякі зони автодоріг на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки будуть обмежені для руху цивільного автотранспорту.

REUTERS

Також залучатиметься бронетехніка та проводитимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуться польоти вертольотів армійської авіації.

Керівництво навчань із міркувань безпеки цивільного населення закликало мешканців Львівщини у цей період не відвідувати розташування навчальних ділянок полігону, дотримуватися правил дорожнього руху під час зустрічі на автодорогах із військовими автоколонами.

Фото - REUTERS

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ