Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В майстерні з ремонту парасоль у центр Львова торгували наркотиками

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Шевченківського райвідділу міліції затримали 50-річного львів’янина, котрий збував нарковмісні таблетки наркозалежним. Пункт збуту нарковмісних препаратів львів’янин, раніше судимий за злочиниу сфері наркотиків, організував на своєму робочому місці – у майстерні з ремонту парасоль, розташованій у центральній частині Львова, повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

У приміщенні майстерні наркозалежні особи могли придбати таблетки «Субутекс», що містять особливо небезпечний наркотик «бупренорфін». Мережа клієнтів наркоторговця постійно поповнювалась новими наркозалежними.

 У липні працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Шевченківського райвідділу міліції задокументували злочинну діяльність зловмисника. Під час санкціонованого обшуку у приміщенні майстерні правоохоронці виявили та вилучили близько 40 доз наркотику, розфасованих та готових до продажу.

 Зловмисника затримано, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання,перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

 Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 Суд обрав затриманому міру запобіжного заходу – тримання під вартою

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ