Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові було три фальшиві повідомлення про замінування

Сьогодні, 15 вересня, невідомі повідомили про 3 замінування: Головного залізничного вокзалу станції «Львів» (пл. Двірцева, 1), приміщень Західного територіального командування Національної гвардії України (вул. Стрийська, 146) і будівлі Львівської торгово-промислової палати (вул. Стрийська, 14). Жодних вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висували. Після обстежень вибухових пристроїв не виявили. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні о 12.50 год. на телефон оперативної служби «102» Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області надійшло повідомлення від невідомої особи про замінування Головного залізничного вокзалу станції «Львів» (пл. Двірцева, 1). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій …». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, з будівлі вокзалу виведено близько 720 пасажирів та 148 осіб обслуговуючого персоналу.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень та прилеглої території вокзалу – вибухового пристрою не виявлено.

Роботи завершено о 13.50 год. Затримки руху залізничного транспорту не було. За фактом події проводиться дослідча перевірка.

Сьогодні також о 10.55 год. невідома особа на телефон оперативної служби Західного територіального командування Національної гвардії України (вул. Стрийська, 146) повідомила про замінування та здійснення терористичного акту. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій …». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На безпечну відстань було виведено 100 осіб.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологами провели обстеження приміщень та прилеглих територій – вибухового пристрою не знайдено.

Роботи завершено о 13.00 год. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Сьогодні об 11.50 год. невідома особа на телефон оперативної служби «102» Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській областіповідомила про замінування в Стрийському парку будівлі Львівської торгово-промислової палати (вул. Стрийська, 14). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій …». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Евакуація не проводилася.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологами провели обстеження приміщення та прилеглої території – вибухового пристрою не знайдено.

Роботи завершили о 14.55 год. Зараз проводять заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ