Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

"Економічний бойкотний рух" виконав постанову Львівської міськради з маркування російських товарів

16 вересня активісти "Економічного бойкотного руху" провели акцію з маркування російських банків у Львові. Учасники акції нанесли фарбою зображення російського триколору на вітринах банків. Про це повідомив кореспондент Гал-Інфо.

Під час акції учасники бойкотного руху нанесли маркування на банки "Русский стандарт", "ВТБ", "Сбербанк России" та "Альфа банк". Усі, окрім "Сбербанк России" зробили вигляд, що не помічають акції біля свого центрального входу. Лише працівники Сбербанку поспішили закрити відділення на "технічну перерву" просто перед носом у активістів.

"Є рішення Львівської міської ради про маркування російських товарів. Банки також підпадають під постанову. Треба їм нагадати, що вони працюють на території України. Наша акція не є протизаконною, протизаконним є робота на окупантів", - зазначив Олег Радик, координатор Економічного бойкотного руху.

Також він наголосив, що у Львові є багато компаній котрі "косять під дурника", намагаючись приховати походження товарів. Активісти бойкотного руху не забувають про них і також планують акції проти таких підприємців.

"Фарбу ми використовуємо таку, що не просто змивається. Ми маркуємо банки для того, щоб допомогти їм виконати постанову Львівської міської ради щодо маркування російських продуктів", - розповіла Галина Мороз, активіст Економічного бойкоту.

Нагадаємо, раніше активісти провели акцію з маркування російських компанії в гіпермаркеті King Cross Leopolis, та регулярно перевіряють дотримання ухвали міської ради про маркування. Основна діяльність спрямована на бойкот російських товарів, та пропагування купівлі товарів українського виробника.

Фото та відео - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ