Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок Порошенка y 115-му окрузі підтримає самовисуванця Добродомова, - Адамик

Львівський обласний штаб Блоку Петра Порошенка не висуває жодного кандидата у 115-му виборчому окрузі у Львові, де балотується самовисуванець автор та ведучий програми «Народний контроль» Дмитро Добродомов, аби підтримати журналіста.

Про це ІА ZIK розповів Петро Адамик, голова виборчого штабу Блоку Петра Порошенка у Львівській області.

«Ми не висуваємо жодного кандидата на 115-му виборчому окрузі, де балотується Дмитро Добродомов, а будемо його підтримувати як самовисуванця, – заявив Петро Адамик. – Ми би з приємністю висунули Дмитра Добродомова на своєму партійному з’їзді, але, поважаючи його вибір і принципову позицію – бути незаангажованим і враховуючи, що він зробив, вирішили його просто підтримати».

Нагадаємо, автор та ведучий програми журналістських розслідувань «Народний контроль» Дмитро Добродомов йде на парламентські вибори у 115-му виборчому окрузі (Сихівський район Львова) як самовисуванець. Відповідні документи подано на реєстрацію до ЦВК.

На виборах до ВРУ 2012 року Дмитро Добродомов кандидував у цьому ж окрузі №115, у підсумку незначно поступившись кандидату від ВО «Батьківщина» Михайлові Хмелеві.

За Дмитра Добродомова віддали понад 32% голосів (34 537 виборців). І це враховуючи те, що за плечима пана Хміля стояв бренд «об’єднаної опозиції».

Варто зауважити, що на нинішніх парламентських виборах М. Хміль йде за списком партії «Народний фронт» під №42.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ