Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Львові автомобіль Державтоінспекції врізався в огорожу на тротуарі

1/2
Сьогодні, 17 вересня, близько сьомої години ранку службовий автомобіль Державної автомобільної інспекції врізався в огорожу на тротуарі, пошкодивши її. Про це журналістам Гал-Інфо повідомили очевидці події.

Очевидці зазначають, що відразу після ДТП з автомобіля поспіхом зняли номерні знаки та сховали їх. На місце події прибув автомобіль ДПС. Вони швидко завантажили пошкоджений автомобіль на евакуатор та зникли з місця пригоди, не проводячи належного оформлення дорожньої пригоди.

"Трапилось приблизно 7 ранку а вже за 20 хв і сліду не було. Номера панове завбачливо зняли. Сліди швидко замели без свідків. Дружки на двох машинах підїхали і допомогли швидко відбуксирувати і завантажити на евакуатор", - розповів Тарас Піхура, очевидець аварії на вулиці Джорджа Вашингтона.

Як розповіла нам інспектор ДАІ Львова Ірина Пилат, наразі точної інформації по даному факту немає. "По даному факту обласне управління ДАІ проводить службове розслідування, в ході якого будуть з’ясовані усі обставини та винуватці ДТП", - зазначила Ірина Пилат.

Вона також зазначила, що не може пояснити, чому з автомобіля ДАІ були поспішно зняті номерні знаки. "Це, звичайно, привертає відразу увагу очевидців. В даному випадку ця обставина також буде досліджена в ході службового розслідування, чому вони знімали ці номерні знаки. Наразі є ряд питань і до інспекторів, і до чергових", - розповіла Ірина Пилат в коментарі Гал-Інфо.

Фото - з Facebook Тарас Піхура

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ