Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Про допомогу бійцям АТО — на ТРК «Львів»

17 вересня о 19:15 у програмі «Вечір у Львові» говоритимуть про відкриття нового Центру забезпечення збору допомоги для бійців АТО, ювілей Народного Руху України та п’єсу Олени Теліги «Або-або» на ТРК «Львів». Повідомила прес-служба ТРК «Львів».

Війна на Донбасі триває. Українським бійцям необхідні прилади нічного бачення, бронежилети, каски, медикаменти, одяг, їжа. Держава не в змозі забезпечити всім необхідним, адже перебуває у стані економічної кризи. Допомагають волонтери, які різними методами збирають кошти для людей, які ціною власного життя відстоюють територіальну цілісність України.

Про новий Центр забезпечення збору допомоги для бійців АТО, який заснували в мікрорайоні Рясне у Львові, розкажуть керівник  Народної Самооборони Львівщини  Валерій Веремчук та координатор Центру медичного забезпечення від Народної Самооборони Львівщини Ярослав Коминський.

У другій частині вечірнього ефіру йтиметься про партію «Народний Рух України», яка минулого тижня відзначила 25-й ювілей. Про результати діяльності цієї політичної сили телеглядачі зможуть дізнатись у голови фракції  «Народний Рух України», депутата Львівської обласної ради Андрія Корната. Вчитель історії,  член Львівського  крайового проводу Народного Руху України Борис Злотник та заступник голови Львівської крайової організації партії «Народний Рух України» Петро Музичка поінформують про те, як відбувалося становлення Народного Руху України, та його ідеологію. Телеглядачі матимуть можливість поставити гостям запитання  і почути на них відповіді у прямому ефірі.

Також у програмі «Вечір у Львові» ведучі говоритимуть про Олену Телігу та її п’єсу «Або-або» з акторкою Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької Наталією Лісовою та артисткою Львівської обласної філармонії, викладачем Музичної академії імені Миколи Лисенка Інною Павлюк. Гості розкажуть про життя Олени Теліги, її громадську діяльність і нескорений дух, який відтворено у п’єсі  «Або-або».


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ