Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Російські війська створюють ешелоновану систему ППО на Донбасі, - Тимчук

Бойовики й російські військові створюють ешелоновану систему протиповітряної оборони в районі Донецька, а також накопичують засоби ППО під Луганськом.

Такі дані "Інформаційного спротиву" поширює Дмитро Тимчук у Facebook.

"У районі обстрілюваного аеропорту в Донецьку відзначається скупчення підрозділів регулярної армії РФ. У районі даного населеного пункту супротивник створює ешелоновану систему ППО", - пише він.

"Одночасно зафіксовано перекидання декількох одиниць бойової авіації без розпізнавальних знаків ВПС Росії на прикордонні аеродроми на території РФ. За нашим даними, ці машини готуються до перекидання в Донецьк у вигляді "ВПС Новоросії" у випадку витиснення українських підрозділів із території аеропорту", - заявляє Тимчук.

Крім того, за його даними, у районі Луганська "розгорнуто мобільну російську РЛС, бандформування активно насичуються засобами ППО".

"За багатьма ознаками, за допомогою російських фахівців на Донбасі бойовиками створюється не лише контрольоване ними радіолокаційне поле, але й ешелонована система ППО", - пише Тимчук.

"Одночасно протягом останньої доби не зафіксовано проходження на Донбас із території РФ колон військової техніки", - пише він.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ