Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Закони по Донбасу не подіяли. Російсько-терористичні війська готуються до наступу?

Ухвалення Верховною Радою України законів про особливий порядок самоврядування в деяких районах Донбасу і амністію не призвело до зниження активності бойових дій на Донбасі.

Такі висновки групи "Інформаційний спротив" публікує Дмитро Тимчук у Facebook.

"У зоні бойових дій на Донбасі відзначається активність російсько-терористичних військ, що ігнорують т.зв. "перемир'я". Ухвалення 16 вересня Верховною Радою України законів про особливий порядок самоврядування в деяких районах Донбасу й амністію на даний момент не вплинуло на зміну інтенсивності бойових дій", - пише він.

"Найбільш складна ситуація зберігається в районі н.п. Донецьк, Луганськ, Лисичанськ, Станиця Луганська, Щастя, Попасна, Верхня Кринка, Нижня Кринка, Жданівка", - повідомляє Тимчук.

За його даними, у районі обстрілюваного аеропорту в Донецьку"відзначається скупчення підрозділів регулярної армії РФ".

"У Луганській області бойовики "ЛНР" і підрозділи РФ готуються до поновлення активних дій і продовженню боїв", - пише Тимчук.

"За останні 2-3 дні ними проведено низку перегрупувань і зосереджено кілька ударних груп із бронетехнікою в північно-східній зоні АТО й північніше Луганська, раніше з Росії доставлено кілька конвоїв із боєприпасами й паливом", - повідомляє він.

За даними Тимчука, "у районі Луганська розгорнуто мобільну російська РЛС, бандформування активно насичуються засобами ППО".

"На приморському напрямку (Новоазовськ-Маріуполь) спостерігається відносне затишшя. Разом із тим, відзначається активне перекидання російських підрозділів на північ від Маріуполя", - заявляє він.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ