Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кінотеатр "Стрілець" став комунальним підприємством "Супутник"

Кінотеатр "Стрілець" став комунальним підприємством "Культурно-мистецький центр"Супутник". За відповідну ухвалу Львівської міської ради сьогодні, 18 вересня, проголосували 55 депутатів.

За словами начальника управління культури Львіської міської ради Ірини Подоляк, мешканці Левандівки виступили проти того, щоб відчужувати кінотеатр. Відтак, було постановлено використовувати установу для культурних потреб мешканців мікрорайону. При цьому функції кінотеатру за ним збережуться. 

Подоляк також зазначила, що буде проведено конкурс на посаду директора комунального підприємства, який має представити свою візію функціонування кінотеатру.

Цією ж ухвалою пропонувалося реорганізувати кінотеатр "Сокіл" в комунальне підприємство "Львівський кіноцентр". Однак за пропозицією секретаря ЛМР Василя Павлюка, пункт ухвали вилучили. Як зауважив Павлюк, існував судовий спір між колективом і міською радою. 

Ірина Подоляк запевнила, що укладено мирову угоду, проте, Павлюк заявив, що до цього питання повернуться, коли він побачить цю угоду. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ