Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська облрада назвала лауреатів премії імені Героя України Степана Бандери

У Львівській обласній раді визначили лауреатів обласної премії імені Героя України Степана Бандери, які отримають по 20 тис. грн. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 18 вересня, на засіданні конкурсного журі. Повідомила прес-служба Львівської облради.

За результатами обговорення, премію у номінації «Громадська діяльність» присуджено громадсько-політичному діячеві, публіцисту, політв’язневі Петрові Франку. Лауреат є автором книжок: «20 років поступу й звитяги» (2011), «Ідіть за мною» (2012) – видана до 120 річчя з дня народження Патріарха Йосифа Сліпого, «Незламні норильчани» (2013), «Святець і батько» (2014).

Лауреатом номінації «Науково-навчальна національна державотворча діяльність» став полковник, член оргкомітету Спілки офіцерів України та довголітній член Проводу СОУ Сергій Рудюк. Переможець номінації працював над посібником «Основи захисту Вітчизни. Комплект плакатів з вогневої підготовки», Програмою предмета «Захист Вітчизни» (для навчальних закладів системи загальної середньої освіти), Програмою допризовної підготовки (для вищих навчальних закладів І і ІІ рівнів акредитації, професійно-технічних і загальноосвітніх навчальних закладів).

Традиційно обласну премію присуджують у трьох номінаціях, проте цього року за відсутністю кандидатур лауреата номінації «Політична діяльність» визначено не було.

Нагадаємо, що цього року депутати змінили терміни подання документів для участі в конкурсі на здобуття Обласної премії імені Героя України Степана Бандери та дату засідання журі з визначення лауреатів. Відтак, матеріали для конкурсу прийматимуть з 1 січня до 31 серпня, після чого, у вересні, визначатимуть лауреатів премії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ