Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На площі Ринок стартувало свято«На каву до Львова»

18 вересня стартувала найкавовіша подія країни - VIIІ cвято «На каву до Львова». У самому серці міста, на площі Ринок вже запрацював Кавовий ярмарок та відкрилась виставка обладнання та аксесуари світових та українських кавових брендів КаваEXPO. Львів’яни та гості міста розпочали створення кавового панно«Make coffee. Not wаr». Захід триватиме до 21 вересня.

 

Понад півсотні кав’ярень та ресторанів представили на кавовому ярмарку найширший вибір кави, кавових коктейлів та десертів до кави.

Вперше у Львові в рамках свята презентують обладнання та аксесуари світових та українських кавових брендів – КаваEXPO. Відвідувачі матимуть можливість не тільки отримати повну інформацію про виробництво та можливості співпраці з кожним із учасників КаваEXPO, а також взяти участь у майстер-класах та тематичних дискусіях.

Мистецький формат свята «На каву до Львова» поєднано із соціальною складовою. Кожен,хто здійснив благодійний внесок, отримує кавову зернинку та долучається до створення величезного кавового панно «Make coffee. Not war».

Саме у такий простий спосіб буде зібрано кошти для надання допомоги сім'ям загиблих в зоні АТО. Усі пожертви буде передано через Фонд Гарнізонного храму св. Петра і Павла у Львові сім’ям військовослужбовців.

Зауважимо, що сьогодні на сайті свята (www.coffeefest.lviv.ua/uk/poll-2014)стартувало голосування за Найкращу кав’ярню року. Голосування за улюблену кав’ярню здійснюється у кілька етапів: на сайті – 25% (18-21 вересня), наfacebook-cторінці – 10% (18-21 вересня), голос кавових Короля і Королеви –5% (20-21 вересня) та бюлетенями у кав’ярнях – 60% (20-21 вересня).

Також у рамках «На каву до Львова» на площі Ринок традиційно працює кавова пошта, де можна відправити кавову листівку «Зі Львова з любов’ю» у будь-яку точку світу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ