Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Затверджено покращені умови обслуговування кредитів для «Львівавтодор» та «Львівелектротранс»

Учора, 18 вересня, сесія Львівської міської ради внесла зміни до ухвал міськради щодо надання дозволу ЛКП «Львівелектротранс» та «Львівавтодор» на отримання кредитів від ЄБРР для модернізації транспортної інфраструктури міста.

Зміни стосуються продовження терміну кредитів, залучених комунальними підприємствами, на 10 років з пільговим періодом 1 рік, а також схеми погашення кредиту – 18 рівними платежами кожні 6 місяців після завершення дії зобов’язань щодо надання коштів. Відсоткова ставка за користування залученими коштами складатиметься з двох частин:

а) базис відсоткової ставки, що розраховується на основі шестимісячної Міжбанківської ставки Єврозони (Euribor);

б) маржа 5,75% на рік, з можливістю підвищення до 6% або зниження залежно від кредитного рейтингу міста та досягнення позичальником показників тарифів, коефіцієнта поточної ліквідності, коефіцієнта Борг/EBITDA, коефіцієнта обслуговування боргу, що задовільняє ЄБРР, але не нижче, ніж 3,75%

Нагадаємо, про можливість змін в умовах повернення кредиту йшлося в листі від ЄБРР, що надійшов до Львівської міськради 1 вересня 2014 року. А відтак, 5 вересня рішенням виконавчого комітету ЛМР було погоджено умови реструктуризації кредитів Банку для реалізації проектів модернізації міської транспортної інфраструктури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ