Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В списках будь-якої політсили найцікавіше починається після 20 номера, - блогер

Колишня політична еліта хоче сховатися за спинами героїв Майдану і Учасників АТО. В кожному списку партії десь після 20 місця можна знайти не дуже популярних особистостей. Про це сьогодні 19 вересня, під час прес-конференції у Львові заявив блогер Юрій Кміть.

«В середині списків будь-якої політичної сили, десь після 20 номера ми бачимо багато не надто популярних осіб, колишніх депутатів, чиновників, осіб, що себе скомпрометували. Найменша таких осіб я бач в писку Анатолія Гриценка. Загалом колишня еліта хоче сховатися за героями АТО і героями Майдану, щоб в черговий раз пройти у Верховну раду. Це для них такий спосіб самовиживання», - зазначив Кміть.

Водночас він висловив думку, що цей парламент буде оновлений приблизно на третину. До нього пройде нова соціальна група, учасники АТО, і вона докорінно змінить відносини в парламенті.

«Це позитивне явище. Відбувається очищення українського політикуму від тих сил, що підігрували Росії. Немає представників-мажоритарників Сходу, немає Криму, це в політичному сенсі позитивно вплине на новий парламент», - зазначив блогер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ