Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автор та виконавець А.Крук представив пісню, присвячену загиблим за незалежність України

Автор та виконавець Антон Крук представив нову музичну роботу присвячену усім тим людям, котрі віддали своє життя у боротьбі за свободу, європейські цінності, незалежність та територіальну цілісність держави, повідомив помічник А.Крука по взаємодії зі ЗМІ Юрій Фарина.

Також співак сказав, що готовий продовжувати виступати перед військовими, рятувальниками, які виконують завдання в зоні АТО, людьми, котрі були змушені покинути свої домівки у зв’язку із веденням бойових дій і тимчасово переселені в інші регіони країни. Пісня має назву «Не забути» ( https://www.youtube.com/watch?v=5AROORokX0g ).

А.Крук розповів що планує зробити аранжування і записати її з колегами-музикантами. «Пишучи пісню хотів зробити її максимально простою та доступною для сприйняття. Тут ви не побачите пафосу у словах та музиці. Є ідея записати її спільно з одним із відомих авторитетних Російських виконавців та показати що ми за мир, що війна нам не потрібна», - зазначив автор пісні.

До слова, автор та виконавець Антон Крук теж має безпосереднє відношення до військової служби та має звання майора. Він неодноразово виступав перед військовими та рятувальниками. Останній виступ був  7-го вересня перед пораненими військовослужбовцями, які перебували в зоні АТО.

«Я готовий продовжити виступити з концертами на Донбасі перед нашими військовими, рятувальниками, людьми, які відчувають потребу у спілкуванні, піднятті бойового духу. Якщо буде такий запит - однозначно дам свою згоду», - зазначив А.Крук.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ