Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул Дж.Вашингтона – Зеленій облаштували кільце

На вул Дж. Вашингтона – Зеленій влаштували кільце. Відтак, змінено рух транспорту. Як повідомили у Личаківській районній адміністрації, вже сьогодні зранку організовано рух по колу, повідомила апрес0-служба Львівської міської ради.

«Вночі працівники «Львівелектротранс» переключили контактні мережі. Вже сьогодні тролейбуси та машини їздять по кільцю. Також виставлено усі необхідні інформаційні та дорожні знаки. Деякі роботи ще триватимуть і наступного тижня. Також домовлено, що протягом 3 днів на місці будуть працівники ДАІ. З понеділка будемо наносити розмітку та пішохідні переходи. Всі роботи виконуються за кошти двох районних адміністрацій – Сихівської та Личаківської. Також ЛКП «Львівелектротранс» за свої кошти влаштовувало контактну мережу», - розповів Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації.

«Кільце вже закінчуємо облаштовували, виставлені необхідні знаки. Ще сьогодні викладаємо камінь, з понеділка будуть проведені роботи з озеленення кільця. Думаю, до кінця наступного тижня усі роботи будуть завершені», - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ