Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Батько постраждалої в аварії дівчини обурений неправдою від львівської ДАІ

Двоє 17-річних дівчат, яких у четвер 18 вересня на вулиці Шота Руставелі збив автобус, перебували на пішохідному переході. Про це Гал-інфо повідомив батько однієї з дівчат.

Чоловіка обурило те, що ДАІ Львівської області розповсюдила недостовірну інформацію про аварію, стверджуючи, начебто постраждалі вийшли на дорогу раптово за межами переходу.

Він також повідомив, що дівчат не відпустили додому, як про це інформувала ДАІ, вони перебувають в лікарні у важкому стані, в обох тріщини черепа, в однієї з них гематома.

Як розповів співрозмовник Гал-інфо, одну з дівчат вже прооперували, вона перебуває в реанімації.Чоловік стверджує, що мав зустріч з начальником ДАІ Львівської області, під час якої висловив йому своє обурення розповсюдженням неправдивої інформації.

Він також каже, що дівчата дадуть свідчення про аварію щойно дозволить їхній стан.  

Нагадаємо, учора, 19 вересня, прес-служба управління

ДАІ у Львівській області повідомила, що 18 вересня, о 09.15 на перехресті вулиць Шота Руставелі та Костомарова двоє дівчат потрапили під колеса автобуса.

Як повідомили у ДАІ, водій автобуса «Volvo», 58-річний львів’янин, наїхав на дівчат, які, за попередніми даними, раптово вийшли на проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу. У результаті пригоди дівчата отримали поранення. Медики, зазначили в державтоінспекції, діагностували у них струс головного мозку та забої. Після надання необхідної допомоги постраждалих відпустили додому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ