Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начмед батальйону «Азов» піде в нардепи у 118 в.о.

Керівник Львівського обласного фізкультурно-лікувального диспансеру Степан Середа, який за сумісництвом також очолює медичну частину знаменитого батальйону спеціального призначення «Азов», балотуватиметься у народні депутати по 118 виборчому окрузі.

Про це він заявив у розмові з кореспондентом Гал-інфо.

«Рішення щодо участі у виборах до Верховної Ради України мною остаточно прийняте. Я не маю права відмовити тим своїм побратимам, з якими вже не один десяток років перебуваю в активній політиці. Я не маю права відмовити виборцям, які хочуть бачити у найвищому законодавчому органі країни нові обличчя, а не лобістів вузьких ідей. Сьогодні у парламенті повинні бути люди, що усім своїм життям засвідчили відданість Українському народові. Верховна Рада повинна перестати бути збіговиськом олігархів та популістів, клоунів та демагогів. Не все у цьому світі купується. Українці доказали це своїм неймовірним прагненням до свободи та боротьбою з російськими окупантами. Я йтиму до парламенту від тієї частини Львова та Пустомитівщини, проблеми яких мені добре відомі. І я знаю як їх вирішувати, особливо нагальними є реформи у медичній галузі», - заявив Степан Середа.

До виборчого округу № 118 входять частина Шевченківського та Личаківського районів міста Львова й увесь Пустомитівський район.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ