Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Жорстоке вбивство молодої львів’янки: дівчину знайшли зв'язану та з проломаним черепом біля смітників

У Львові 17 вересня виявили труп 25-річної мешканки Львова із зв’язаними руками та ногами. Правоохоронці затримали за цей злочин чоловіка, який вже був судимий та відбував покарання за умисне вбивство. Про це сьогодні, 22 вересня, під час прес-конференції повідомив начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія.

«Уже встановлений підозрюваний, який скоїв вбивство у своєму помешканні, де він проживає зі своїм братом-інвалідом. Ним виявився неодноразово судимий 23-річний львів’янин. Потім тіло вбитої викинули біля смітників», – зазначив Дмитро Загарія.

Він додав, що жінка була знайома зі своїм вбивцею та близько двох місяців підтримувала з ним стосунки.

Начальник карного розшуку міліції Львівщини Микола Гладюк розповів, що тіло жінки виявили біля смітників на вул. Мазепи, 31. Її знайшов двірник і о 7.17 правоохоронці зафіксували повідомлення про знайдене тіло.

«На тілі жінки були явні ознаки насильницької смерті, руки та ноги були зв’язані. Померла вона через жорстоке побиття наслідком якого став перелом склепіння черепа  та ушкодження інші частин тіла», - зазначив Гладюк.

Однак мотивів цього злочину він не назвав посилаючись на таємницю слідства.

За його словами, доказів причетності до злочину підозрюваного достатньо для доведення його вини.

«Внаслідок слідчо-оперативних дій були встановлені особи, з якими контактувала вбита. Підозрюваний переховувався, потім давав покази, що він її не знає, потім, що не бачив її в той день. Сусіди бачили дівчину і підтвердили, що у день смерті вона приходила до підозрюваного. Вбивство він скоїв у своєму помешканні, куди запросив потерпілу для певних розмов. Під час огляду помешкання було виявлено докази його вини – кров у помешканні та у під’їзді, інші речі, які доводять його причетність до злочину», – сказав Микола Гладюк.

Нинеі підозрюваний затриманий та перебуває під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ