Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військові комісаріати Львова формують загони оборони

Районні військові комісаріати Львова розпочали роботу з формування загонів оборони та рот охорони для захисту обласного центру в особливий період повідомив Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів).

Як розповів ТВО військового комісара Личаківсько-Шевченківсько-Залізничного об’єднаного районного військового комісаріату підполковник Владислав Заришняк до комплектування таких формувань залучатимуть громадян-добовольців віком від 18 до 60 років, шляхом укладання контрактів на проходження служби у військовому резерві.

"Ці підрозділи підпорядковуватимуться військовим комісарам та до участі в АТО не плануватимуться. Основним завданням цих підрозділів визначено: розгортання та несення служби на блокпостах, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, підтримання безпеки та порядку у районах", ‑ зазначив він.

Всім бажаючим слід звертатися за адресою: м. Львів, вул. Батуринська, 2 (вхід з вул. Клепарівська, 22) Личаківсько-Шевченківсько-Залізничний ОРВК та Галицько-Франківський ОРВК . Контактна особа - майор Вадим Худолей: (050) 431-51-22; (067) 592- 08-73.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ