Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Постанова про "ліквідацію" Бродського скасована

Суд скасував постанову Кабміну, якою ліквідовувалося Держпідприємництво на чолі з Михайлом Бродським. Повідомив відділ публічної, інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ Держпідприємництва України.

Про це свідчить рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 18 вересня. Судді констатували, що головною метою ліквідації Держпідприємництва було звільнення голови відомства Михайла Бродського.

У повідомленні також сказано: "Нагадаємо, «штучна» ліквідація Держпідприємництва мала своєю метою виключно особисту заінтересованість окремих осіб позбавити Михайла Бродського повноважень, що наразі дають необхідні важелі боротьби з монополією «Укрекокомресурси» в галузі переробки вторинної сировини.

Загалом, позовні вимоги Михайла Бродського судді задовольнили в повній мірі. Постанову КМУ від 30.04.2014 №252 «Про Державну регуляторну службу», якою ліквідовувалося Держпідприємництво та передбачалося створення нової служби, визнано незаконною і скасовано.

Тепер чекаємо відповідного рішення Кабміну про скасування цього документу. А Держпідприємництво продовжує й надалі працювати".


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ