Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській філармонії – благодійний концерт на користь армії

У середу, 24 вересня, в приміщенні Львівської обласної філармонії відбудеться благодійний концерт, кошти з якого будуть спрямовані на закупівлю касок та бронежилетів для військових зі Львова, яких відправляють у зону АТО. Ініціатором цього заходу є співак і композитор Назар Савко та ГО «Мелодія життя», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На благодійному концерті виступатимуть: фіналіст шоу «Голос країни» Назар Савко, гурт «Рококо», Софія Федина, тріо «Тоніка», музична студія «Джерело», секстет «Ва-Банк» та вокальний фольклорний ансамбль «Джерело».

«Я звертаюсь до громади Львова, до небайдужих людей, аби вони не стояли осторонь подій, які відбуваються. Адже найбільший гріх в наш час – байдужість. Кожен з нас повинен долучатись до доброї справи, до кожної акції, яка спрямована на підтримку нашої армії. Ми – артисти – підтримуємо військових своєю піснею, при першій можливості їздимо у військові частини з концертами і знаємо, які потреби є у наших хлопців. Все забезпечити своїми силами не можемо, тому влаштовуємо такі благодійні концерти, щоб зібрати більше коштів», - звертається співак та композитор Назар Савко.

Квитки можна придбати у касі філармонії або за телефоном 098 56 34 329 (Тетяна Кунинець).

Вартість квитків від 50 до 100 гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ