Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Херсоні заступником губернатора може стати вихованець Захарченка

Олег Татаров, який вів кримінальні справи проти активістів під час Майдану, може стати заступником херсонського губернатора.

Про це пише на своєму блозі на "Українській правді" Сергій Іванов.

Татаров був начальником Головного слідчого управління МВС України епохи Захарченка і курирував усі справи проти активістів Майдану.

Він запам'ятався тим, що на зустрічі з послами країн ЄС запевняв, що майданівці могли стріляти і самі в себе, бо міліція "зброї не застосовує".

Також Татаров відав справами про викрадення Дмитра Булатова, побиття Тетяни Чорновол, проти Автомайдану та іншими.

"Тобто, "Беркут" вбивав мітингувальників кулями і кийками, а Татаров, якому підпорядковувалися всі слідчі органи МВС України, утрамбовував ними слідчі ізолятори", - пише Іванов.

"Коли в МВС почалися процеси, що віддалено нагадують люстрацію, то одним з перших звільнили саме наше молоде дарування", - додав він.

Тепер же херсонський губернатор з'являється з Татаровим на публіці і активно нахвалює його пресі.

 

"Пресі Татарова представили як молоде дарування, професора і доктора наук, який всіх скоро здивує. При цьому, про його репресивне минуле вирішили делікатно промовчати", - пише Іванов.

Як розповіли "Українській правді" в оточенні колишнього губернатора, Путилов вже офіційно записав Татарова собі в радники, а призначення має відбутися найближчого тижня.

На першій своїй прес-конференції губернатор заявив, що його заступником буде "молодий професор і доктор наук".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ