Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Новостворений полк ремонтників присягнув на вірність народу України

У новоствореному ремонтному підрозділі окремого ремонтно-відновлювального полку Озброєння Збройних Сил України, що дислокується на Львівщині, відбувся урочистий ритуал складання Військової присяги на вірність Українському народові, повідомив Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів).

«Цей день для нашої військової частини, є унікальним, адже вперше у строю новобранців ми бачимо не юнаків, а зрілих, досвідчених чоловіків. Ці призвані до лав Збройних Сил у вересні цього року воїни, свого часу вже скуштували смак «солдатського хліба». Тому, сьогодні для них слова «… урочисто присягаю Українському народові завжди бути йому вірним і відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок» є не просто красними гаслами, а викарбуваними в серці життєвим досвідом – цінностями», ‑ зауважив під час спілкування заступник командира частини по роботі з особовим складом підполковник Олег Годованський.

З цієї нагоди військових привітали не лише рідні та близькі, а й учні місцевих загальноосвітньої школи №4 та школи І-ІІІ ступенів №2 імені Маркіяна Шашкевича.

«Дорогі солдати Української Армії! Мама розповіла мені, що Ви захищатимете нашу Україну, а отже і нас всіх. Я дуже хочу і прошу вас, щоб Ви повернулися додому живими», - звернулася до всіх учениця 3-Б класу Юлія Сливак.

Позатим дівчата та хлопці старших класів подарували кожному військовослужбовцю освячені вервечки, які вони самі зробили та передали листи і малюнки із побажаннями швидшого повернення додому.

Насамкінець настоятель храму Блаженного Миколая Чарнецького о. Михайло благословив військових та окропив їх свяченою водою на добру службу в Збройних Силах України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ